Samsung smartwatches

                                                                    

 

 Samsung Galaxy watch en Active 2 special editions 

De Samsung Galaxy Watch en de Samsung Active 2  smartwatch is een horloge die eigenlijk gewoon een extra telefoon is.

Je kunt er mee bellen en gebeld worden.Je kunt je berichtjes ontvangen en als je een telefoon met android hebt ook beantwoorden.( met IOS kunje wel ontvangen maar niet zelf terug appen). Je blijft heel de dag op de hoogte van alle informatie die jij belangerijk vindt. Het horloge is verbonden met je telefoon via bluetooth maar als je in een wifi omgeving bent kun je natuurlijk ook verbinden met dat netwerk.

Wat fijn is, is dat het horloge vol zit met allerlei functies om je te helpen bij je sport activiteiten. Hij heeft oa. een stappenteller, hartslagmeter,hoogtemeter, kompas, GPS,wat ook werkt als je je telefoon niet bij je hebt.navigatie( route registratie. Hij  vertelt hoeveel calorieen je verbrand hebt en geeft je sneheid aan. Heeft ook slaap registratie wat aangeeft hoeveel tijd je in je REM slaap of diepe slaap was. Beschikt over meerdere fitness workouts en nog veel meer.

Omdat je ook allerlei apps op je horloge kunt downloaden is het fijn dat je tijdens je workout gewoon je muziek van spotify kunt beluisteren. En als je dat niet hebt is er ruimte op het horloge om maar liefst 300 nummers op te slaan.

Het horloge is gemaakt van roestvrijstaal met enorm sterk Gorilla glas. Het horloge is ook waterdicht waardoor het uiterst geschikt is om mee te zwemmen.

Je kunt het horloge helemaal personaliseren omdat je oneindig veel wijzerplaten kunt downloaden, zowel gratis als tegen een kleine vergoeding. Bij de special editions van de Galaxy watch krijg je een Stalen band en een rubberen band en bij de Active 2 krijg je daar boven op ook nog een leren band.

Om het horloge te kunnen verbinden moet je in het bezit zijn van een horloge met ANDROID 5.0 of hoger of IOS 9.0 of hoger ( Iphone 5.0 of hoger.

Wat is het verschil in de Galaxy watch en de Active 2?

Natuurlijk wordt er steeds gewerkt aan de verbetering van bijvoorbeed de batterij duur, en de bluetooth verbinding maar dat is niet het belangerijkste verschil. Begin 2021 krijgt de active 2 een update waarbij 2 nieuwe features worden geinstalleerd:

Bloeddruk meter en een val- registratie.

Bloeddruk meter spreekt voor zichzelf(Hij meet en registreert de gegevens voor je.)  Maar de val registratie is wel een bijzonder dingetje. Als je plotseling zou vallen en niet snel genoeg reageert, registreert de Active dat en gaat vragen om reactie. Als je niet kunt reageren gaat het horloge alarm slaan door naar, de door jou ingestelde, contacten te bellen. Dit kan echt van belang zijn.

 Bekijken of bestellen? klik hieronder!!